Dissabte, 17 De Novembre De 2018
Pl. De l’Església s/n, Nalec - 25334 Telèfon: Tel. 973 30 31 29 Fax: Fax 973 30 35 07
ajuntament@nalec.cat

Turisme

1 · 2 · 3 ...   »

EL POBLE

Foto

Passejant pels carrers de Nalec hi trobem petites places i racons plens d'encant, com per exemple, el típic racó del forn, on antigament s'hi feia el pa, la plaça de l'església o la font de la Ginesta. No hi ha cap casa en ruïna ja que s'han anat restaurant les cases amb pedra vista, respectant la tipologia del poble i la gent les utilitza com a segona residència.

LA CREU DE TERME

Foto

Una bonica creu de terme dóna entrada al poble.

L'ESGLÉSIA PARROQUIAL DE SANT JAUME

Foto

Coronant el turó, l'església de Sant Jaume, de finals del segle XVIII, presideix una plaça espaiosa i tranquil·la. L'autor fou Ramon Bonet, començà a
construir-la l'any 1792. L'edifici és de planta rectangular amb una nau central i sis capelles laterals, tres a cada banda. La portalada i la façana són de pedra tallada i emmarquen l'entrada al temple amb una decoració en baix relleu de línies fines, corbes gracioses i suaus, que completen les traces més enèrgiques dels seus elements arquitectònics. És una mostra més de la significació del barroc en aquestes contrades.

LA FONT DELS AMICS DE NALEC

Foto

Ubicada davant la casa de la vila i darrere d'una paret de l'església parroquial de Sant Jaume. Està construïda amb restes de pedra d'un antic molí d'oli. Encara s'hi pot apreciar la pica de decantació, que està cap avall i al damunt una curra i tres pilastres adaptades. Fou construïda l'any 1967 gràcies a l'esforç de l'Associació dels Amics de Nalec.

1 · 2 · 3 ...   »
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web